avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie marja de profit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie marja de profit PFA

Buna ziua,

De cateva luni m-am inregistrat ca si PFA, neplatitor de TVA, pentru activitatea de cosmetica (numai prestari servicii, nu vanzari de marfa).
De la Finante mi s-a spus ca trebuie sa merg la Garda Financiara sa declar marja de profit.
La ce se refera ??? , este obligatoriu ???

Alte discuții în legătură

Devii platitor tva cu comisie de la garda financiara? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu problema urmatoare: O firma infiintata in luna aprilie 2011, neplatitoare de TVA doreste sa devina platitoare de TVA. Am fost la ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)