avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia inadmisibilitatii in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia inadmisibilitatii in recurs

Intrebarea mea este urmatoarea:
In prima instanta este respinsa cererea de ordonanta presedintiala impotriva mea.
Cealalta parte a formulat recurs, eu nu. In prima instanta nu a fost pusa in discutie admisibilitatea cererii.
Eu am gasit motive pentru care cererea de ordonanta presedintiala este inadmisibila si as vrea sa pun in disutia instantei de recurs exceptia.
Pot sa o invoc prin intampinarea la cererea de recurts a celorlalti? Sau trebuia invocata printr-un recurs al meu?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
alin1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Exceptia de inadmisibilitate - pana cand poate fi invocata? Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Intrebarea mea este daca in recursul contra unei hotarari ce nu poate fi atacata cu apel, pot invoca exceptia inadmisibilitatii cererii? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru apel - cerere respinsa ca tardiva eugen82 eugen82 daca un capat de cerere a fost respins pentru tardivitate (cealalta parte a invocat exceptia si a fost admisa), cum se timbreaza apelul ? cu 4 lei ca in cazul ... (vezi toată discuția)
Exceptia de tardivitate invocata in recurs duduionescu duduionescu O societate comerciala a formulat o plangere contraventionala. Intimata (institutie publica) a invocat exceptia tardivitatii plangerii contraventionale. ... (vezi toată discuția)