avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Resurse umane - functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Resurse umane - functionari publici

La data intrarii in vigoare a Legii nr.284/2010 m-a surprins in grad profesional superior, treapta de salarizare 3. Incepand cu 6 ianuarie 2010 aveam dreptul la avansare in treapta 2 (implineam 2 ani) numai ca, din nefericire, legea a intrat in vigoare de la 1 ian.2011. De la data intrarii in vigoare a legii, colegii care erau in treapta 1 beneficiaza de un cuantum al salariului mai mare. De 3 ani si jumatate sunt salarizata aferent treptei 3. Avand in vedere faptul ca din noua lege a salarizarii au fost scoase treptele de salarizare cum vedeti posibilitatea ajungerii la salariul corespunzator treptei 1 de salarizare? #-o
Cel mai recent răspuns: sebastian73 , utilizator 15:59, 2 Octombrie 2012
aceeasi situatie o am si eu si nu cred ca e normal. daca ati gasit o solutie va rog sa-mi spune-ti si mie s_covaciu@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Avocatul poporului poate sa sesizeze curtea constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a legii nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema, poate impreuna vom gasi o solutie legislativa. Prin art.39 lit. r), de la Capitolul IV ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)