avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii on line/ somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii on line/ somaj

buna ziua, am doua nelamuriri
detin certificat fiscal, pot depune declaratiile ptr orice firma fara sa am contract de munca? Precizez ca sunt imputernicita sa semnez si sa depun. Eu ca persoana fizica in urma depunerii on line a declaratiilor trebuie sa declar venit la anaf? Multimesc
si cea de a doua nelamurire/ am incetat ctr de munca cu art somaj, dar firma la care am lucrat 6 ani de o vreme buna nu a mai platit contributiile la stat(de un an si ceva*, din nov 2011 s a deschis dosar de faliment, in asemenea conditii pot beneficia de somaj? multumesc

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Impozit intreprindere individuala aic2014 aic2014 buna...in august 2013 am deschis un i.i. pentru a lucra in franta....patronu deacolo a dat in faliment si eu nu am primit banii eu mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 , 150 & parola revisal online romausrl romausrl Buna seara, Sunt complet confuz, am 22 ani iar recent mi-am infiintat o firma ( prestari servicii - caen: 8299 ) La inregistrare am solicitat sa nu fiu ... (vezi toată discuția)