avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinul refuza modificarea acoperisului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinul refuza modificarea acoperisului

Buna ziua,
Vecinul cu care am calcan comun, refuza sa modifice acoperisul sau, in asa fel incat apa pluviala sa nu mai curga pe casa mea (de altfel a produs mari pagube). Sageacul de la acoperisul sau este peste acoperisul meu jumatate de metru si toata apa de ploaie se infiltreaza la mine. Ce pot face in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: ContSters246530 , utilizator 14:29, 5 Septembrie 2012
Imobilele se gasesc in aceasta situatie de cand au fost construite, sau este o modificare recenta? Actionati in instanta dupa ce ii faceti o notificare .
s-a dezmembrat terenul cu constructia aferenta. calcanul este comun (cladirea s-a impartit in doua)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
De un an de zile mă încerc să conving asociația să repare o porțiune de pe acoperiș și nu reușesc, spun că oamenii nu vor să contribuie cu bani. cum se poate rezolva această situație? Florinacios Florinacios Locuiesc într-un bloc de garsoniere la etajul 3 si am fost inundat din cauza coloanei apei pluviale. S-au facut reparatii pe acoperis pe coloana mea (refacut ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)