avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... centrele de permanenta medicale ! obligatiile si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale


Subiect: centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale
o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ore/zi are dreptul sa lucreze si in centrele de permanenta medicala? cate ore pe luna are dreptul sa mai lucreze in centru(in garzi de 24 respectiv 17 ore /garda) pe langa cele cu care e angajata in CMI? ce plati mai trebuiesc efectuate din venitul rezultat in urma garzilor in afara de 16% impozit si 5% sanatate?aceste venituri se vor declara la finante atunci cand se va face declaratia fiscala(mai 2013)? va rog foarte mult sa ma ajutati pt ca nu gasesc raspunsuri exacte nicaieri legate de statutul asistentelor medicale din centrele de permanenta . Va multumesc .

Cel mai recent răspuns: asmedcor26 , utilizator 16:40, 10 Septembrie 2012
oare chiar nu are nimeni nici un raspuns pt mine?
pun eu gresit problema? am citit si rasciti legi cu centre de permanenta dar peste tot se face referire la medici iar la asistenti se refera doar ca lucreaza pe baza de conventie sau contract .macar sa stiu unde sa caut ....
va rog ! multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrele de permanenta medicale ! obligatiile si drepturile asistentelor medicale asmedcor26 asmedcor26 o asistenta medicala angajata in cabinet medical cu program de 8 ore/zi are dreptul sa lucreze si in centrele de permanenta medicala? cate ore pe luna are ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare sau conventie civila MARIAN76 MARIAN76 cabinetele medicale individuale si asistentele lor fac serviciu de garda in spitale centre de permanenta etc... pe factura catre casa de asigurari se trece ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si conventie civila la acelasi angajator gabrielaliliana gabrielaliliana Buna seara, Am o situatie deosebita. La un Cabinet medical individual asistenta angajata cu contract de munca cu norma intreaga efectueaza impreuna cu ... (vezi toată discuția)