avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nerealizarea sarcinilor de catre asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nerealizarea sarcinilor de catre asociatia de proprietari

Va rog sa-mi spuneti si mie ce este de facut in legatura cu urmatoarea problema?
Asociatia de proprietari a strans banii pentru acoperis in 2006-2007 cu termen de executie aprobat in adunarea generala Septembrie 2007 .
Lucrarea nu a fost executata pana in prezent iar costurile la materiale si manopera au crescut considerabil.Ce se poate face si cine suporta diferentele de pret?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:07, 20 Ianuarie 2009
Daca cei care conduc asociatia: presedinte, comitet nu-si fac datoria schimbati-i din functii prin hotarare a adunarii generale.
Daca banii au fost incasati de la proprietari ar trebui sa se regaseasca in fondul de reparatii.
Contactati o firma , faceti contract de prestari servicii, calculati, repartizati si incasati de la priprietari diferenta.
Diferentele depret le suporta toti proprietarii pentru ca proprietarii au ales un presedinte, un comitet, o comisie de cenzori.
Daca proprietarii sesizau si luau imediat masuri hotarate in octombrie 2007 , diferentele poate ar fi fost mai mici. Cu cat se prelungeste termenul de executare a lucrarilor cu atat va costa mai mult.
Hotararile luate in adunarea generala trebuiesc puse in aplicare de comitetul executiv sub conducerea presedintelui si sub controlul cenzolilor. Acestia sunt vinovati, daca vinovati cautati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desecretizarea chiriilor incasate de asociatia de proprietari petre_marian petre_marian buna seara as dori sa stiu modalitatea prin care se poate afla suma actuala incasata de asociatia de proprietari din inchirierea spatiilor comunein ... (vezi toată discuția)
Cenzor extern sau comisie de cenzori din cadrul blocului mira55 mira55 Intrucat nu agreau comisia de cenzori, membrii comitetului executiv au mers cu un tabel prin bloc si s-au strans semnaturi pentru demiterea cenzorilor si ... (vezi toată discuția)
Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)