avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... calculul majorarilor si penalitatilor la recuperarea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

calculul majorarilor si penalitatilor la recuperarea taxei auto

Cum se calculeaza majorarile de intarziere si penalitatile la sumele de recuperat de la ANAF pentru taxa auto, acordate in urma deciziilor instantelor de judecata,si daca aceste sume, in cazul in care au fost calculate gresit, se pot contesta?

Alte discuții în legătură

Dobanda la taxa auto valinegru valinegru Am obtinut in instanta o hotarare definitiva care obliga adm.finantelor sa-mi restituie taxa auto si dobanda legala . Cand am depus cererea de restituire la ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Vechime obligatie fiscala de plata sabinna sabinna In 2006 am avut un control-inspectie fiscala. Prin decizie de impunere s-a stabilit o suma de plata reprezentand impozit pe cladiri si accesoriile aferente ... (vezi toată discuția)