Am avut contract de asigurat la Camera de Munca (avand o societate comerciala tip s.r.l.),insa am platit la buget toate obligatiile unui salariat cu contract de munca(obligatiile fiind calculate la salariul mediu pe economie),fara a
fi inregistrat cu contract de munca la Camera de Munca. Perioada in cauza este 1994-1998 inclusiv. La complectarea Cartii de Munca pentru aceasta perioada,ce trece actualul ITM in rubricile prevazute in Cartea de Munca pentru a se lua in calculul punctajului la Casa de Pensii.
Inclin sa cred ca e tardiva problema dumneavoastra. Tot ce trebuia completat in carnetul de munca trebuia completat pe baza documentelor depuse la ei.
Art. 279 din codul muncii republicat
(1) Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca.
(2) Dupa data abrogarii Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de munca, cu modificarile ulterioare, vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se reconstituie, la cererea persoanei care nu poseda carnet de munca, de catre instanta judecatoreasca competenta sa solutioneze conflictele de munca, pe baza inscrisurilor sau a altor probe din care sa rezulte existenta raporturilor de munca. Cererile de reconstituire formulate anterior datei abrogarii Decretului nr. 92/1976, cu modificarile ulterioare, se vor solutiona potrivit dispozitiilor acestui act normativ.
(3) Angajatorii care pastreaza si completeaza carnetele de munca le vor elibera titularilor in mod esalonat, pana la data de 30 iunie 2011, pe baza de proces-verbal individual de predareprimire.
(4) Inspectoratele teritoriale de munca ce detin carnetele de munca ale salariatilor le vor elibera pana la data prevazuta la alin. (3) , in conditiile stabilite prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale
Nu stiu daca e cineva ar mai avea dreptul sa faca inregistrari in carnetul de munca in conditiile date.
Se poate in schimb elibera o adeverinta de la angajator care sa ateste prestarea muncii
Sper sa fi inteles bine speta dvs.