avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Padurea de fag a unui consatean imi umbreste intreaga ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Padurea de fag a unui consatean imi umbreste intreaga curte...

Padurea de fag a unui consatean imi umbreste intreaga curte, trei sferturi din zi! Asta pe timp de vara. Toamna, incepand cu sfarsitul lui Septembrie si pana primavara, cam prin Mai, razele Soarelui nu-mi incalzesc deloc curtea. Desi i-am atras atentia, acesta n-a luat nicio masura, iar umbra fagilor se intinde an de an. Casa mea s-a umplut de igrasie... Cum il pot determina pe acest om sa-si taie fagii care imi umbresc curtea si gradina? Mentionez ca respectivul a fost impropietarit cu acesta padure in urma cu 9-10 ani, iar pana la el, Ocolul Silvic care s-a ocupat de administrarea acestei paduri a avut grija ca aceasta sa nu se extinda astfel incat sa-mi umbreasca casa, curtea si gradina.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
Nicu Radu, utilizator

Alte discuții în legătură

Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
Proprietati abandonate si acte de furt valeriandinu valeriandinu Mama mosteneste legal o proprietate - casa, curte, anexe, terenuri etc. - in mediul rural. Pe proprietatile vecine laturalnice acesteia (fata/spate) exista ... (vezi toată discuția)
O primavara frumoasa tuturor ! Roland Mindrila Roland Mindrila Povestea ghiocelului de Andersen „Bine ai venit, bine ai venit!” canta si ii ura fiecare raza, iar floarea s-a inaltat deasupra zapezii, in ... (vezi toată discuția)