avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plati ocazionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plati ocazionale

am un muncitor pe care vreau sa-l platesc in sistemul "plati ocazionale" as vrea sa stiu daca existe acest tip de plata si ce taxe trebuie sa platesc la stat? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:49, 9 Septembrie 2012
Conform Lg 52/2011 puteti angaja zilieri in urmatoarele domenii de activitate: agricultură; vânătoare şi pescuit; silvicultură, exclusiv exploatări forestiere; piscicultură şi acvacultură; pomicultură şi viticultură; apicultură; zootehnie; spectacole, producţii cinematografice şi audiovizuale, publicitate, activităţi cu caracter cultural; manipulări de mărfuri; activităţi de întreţinere şi curăţenie.
Tariful poate fi cuprins intre 2-10 lei/ora si se achita catre bugetul de stat doar impozitul retinut din suma platita zilierului.
Pt detalii suplimentare consultati Lg 52/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa angajez zilier lidiao lidiao Buna ziua, as dori sa stiu daca in constructii pot angaja zilier, am citit ca nu se poate, nici macar sa-mi sape santuri? (vezi toată discuția)
Zilierii roxanag roxanag Buna ziua, O firma de cercertare si sondaje de piate,poate incadra persoanele pe care acestia le folosesc pentru culegerea datelor .Ce parere aveti ?Eu ma ... (vezi toată discuția)