avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post-referent (personal contractual) la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post-referent (personal contractual) la compartiment Administrativ din institutii publice

Buna seara,
Doresc sa stiu care sunt atributiile unui referent personal contractual din cadrul compartimentului administrativ al unei institutii publice.
Am fost disponibilizata cf OG63, dupa care am castigat in instanta anularea deciziei de concediere (irevocabil). La reintegrare am primit alte atributii de serviciu si anume de femeie de serviciu. Precizez ca am efectuat atributii de gestionar, din acest domeniu am dat si concursul pentru ocuparea postului. Pe perioada lucrata nu am avut contract de munca si fisa de post in forma scrisa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 9 Septembrie 2012
Angajatorul are, in principal, printre altele, si dreptul de a stabili atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii..

Nu exista fise de post standardizate , astfel incat atributiile sa fie aceleasi pentru acelasi post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care ... jojo jojo Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care are contract: La solicitarea salariatului care este incadrat intr-un compartiment pe functie ... (vezi toată discuția)
Expirare detasare personal contractual pe post vacant si scoaterea postului la concurs cristinacarina cristinacarina ma confrunt cu o situatie destul de bizara si pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns concret!?situatia este urmatoarea:angajat (pers. contractual)al unui ... (vezi toată discuția)
Delegarea de atributii pentru personalul contractual animarsrl animarsrl buna ziua, trebuie sa fac o dispozitie prin care se delega unele atributii de asistent social unui referent contractual din cadrul primariei. ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)