avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare durata CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare durata CIM

Ce parere aveti?
Se poate modifica durata unui CIM incheiat pe durata nedeterminata in CIM pe durata determinata daca de la data incheierii si pana la data cand ar inceta de drept CIM nu sunt depasite 24 luni?
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican Adrian , Avocat 18:22, 20 Ianuarie 2009
Se poate modifica cu acordul salariatului, durata unui contract individual de munca din nedeterminata in determinata, cu respectarea prevederilor din Codul muncii.
Ce ne facem cu ITM-ul????????????????
Cum il convigem?
Atata timp cat incheierea unui act aditional intre angajator si angajat respecta conditiile de forma si de fond prevazute de lege, nu vad de ce s-ar opune ITM-ul.
:offtopic:
Din absuditate =D>
Multumesc
:offtopic:
Corect ... altcineva va zice din prostie =D>

Alte discuții în legătură

Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat despre contractul de munca pe perioda determinata!!! teodora27 teodora27 Buna ziua, Lucrez in resurse umane si am citi zilele acetea un articol in care se spunea ca daca un salariat are incheiat un contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Durata muncii avo22 avo22 Buna ziua, am un contract de munca incheiat pe durata determinata. Il prelungesc in nedeterminata. Modific durata prin act aditional. Conform ITM nu se ... (vezi toată discuția)