avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imbunatatiri facute in timpul procesului de iesire din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imbunatatiri facute in timpul procesului de iesire din indiviziune

in timpul procesului de partaj (in timpul apelului), fratelemeu, reclamantul, a facut o serie de imbunatatiri(centrala termica, termopane, acoperis, parchet) la imobilul care facea obiectul partajului, o parte din imobilul cu imbunatatiri mi-a revenit ulterior mie.Mentionez ca el locuia in tot imobilul la acea vreme si nu m-a instiintat asupra intentiei lui de a face aceste imbunatatiri ..Este corect sa le fi facut atata timp cat imobilul era functional si nu era neaparat nevoie de acestea si eu nu am stiut si nici nu mi-am dat acordul in acest sens?Care articole din codul civil ma pot ajuta intrucat m-a dat in judecata pentru a-i plati contravaloarea imbunatatirilor efectuate in timpul procesului de partaj pe partea de imobil care mi-a fost mie.atribuita? Va rog ajutati-ma cu o idee buna pentru aparare!

Alte discuții în legătură

Cota de 1/2 din imbunatatiri aurel2015 aurel2015 Daca in 2009, in urma unei actiuni de partaj bunuri comune, o parte din casa i-a revenit fostei sotii, eu, acum in 2015 pot sa solicit in instanta sa se ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii-imbunatatiri imobil ddanacv ddanacv am castigat un proces -iesire indiviziune(am cerut un anumit lot din imobil si l-am obtinut in recurs).In timpul procesului, reclamantul care ocupa la acea ... (vezi toată discuția)
Partaj MISAMIHAI MISAMIHAI Buna ziua,incep a va spune ca am terminat cu procesul de divort si acum va rog sa imi spuneti si mie daca am vreo sansa daca intentez si eu un proces pt ... (vezi toată discuția)