avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... 1.500.000 de voturi falsificate la Referendum?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

1.500.000 de voturi falsificate la Referendum?

Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezultă o hoţie inimaginabilă

[ link extern ]

asta ar insemna ca prezenta la vot ar fi fost aprox 37%...

... pe de alta parte, uitati ce au numarat (fizic, pe teren) reclamantii (pdlistii)

"Prezenţa la vot a fost de 46,26%. Niciodată n-am dat greş"

Blaga a precizat, într-o conferinţă de presă, că din numărotarea paralelă a PDL rezultă că participarea la vot la referendum a românilor, inclusiv a celor din diaspora, este de 46,26%, din care 86,82% au votat "DA", iar 11,2% au votat "NU", iar 113.967 au fost voturi nule.

Blaga a spus că PDL întotdeauna a fost foarte aproape de rezultatul oficial, arătând că are un program foarte bine pus la punct pentru numărătoarea paralelă.

"Niciodată nu am dat greş. Se joacă la sutimi cel mult", a spus Blaga.

[ link extern ]

adica dna-u' incearca sa demonstreze ca blaga a numarat prost.
:rofl::rofl:
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 09:09, 2 Decembrie 2012
Nu are treabă DNA-ul cu Blaga sau cu numărătorile altcuiva. Ei verifică acum voturile false, ceea ce Blaga nu a avut cum să facă la momentul acela (voturi multiple, ale minorilor, etc.)
Nu-i nimic iesit din comun. Pacat ca nu s-au analizat voturile si cu ocazia alegerilor locale, atunci cand probabil fraudarea a fost mult mai masiva. Ancheta trebuie dusa pana la capat si vinovatii trebuie trasi la raspundere, indiferent din care formatiune politica fac parte.
Probabil că ar trebui să încercați să vă exprimați opiniile pe alt forum, eventual pe unul de dezbateri politice ;)
Patrick_ a scris:

Nu are treabă DNA-ul cu Blaga sau cu numărătorile altcuiva. Ei verifică acum voturile false, ceea ce Blaga nu a avut cum să facă la momentul acela (voturi multiple, ale minorilor, etc.)


va spun altfel...

... Potrivit exit-poll-ului prezentat, aseară, la ora 23.00, de România Tv şi realizat de CCSI, prezenţa a fost de 45, 5% la ora 22.00 şi 88, 20% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu.
[ link extern ]

... asta inseamna ca au fost numarate efectiv, fizic, conform exit-poll 8.400.000 persoane participante...

or, dna-ul spune ca 1.5 mil din voturile de pe liste sunt false (persoane din strainatate gasite pe lista ca fiind la vot, multiple, minori, decedati... etc etc...)...

adica in realitate, dupa dna, n-ar fi fost la vot decat 8.400.000 - 1.500.000 = 6.900.000

e imposibil, pentru ca au fost numarati efectiv la exit-poll 8.400.000 participanti!

Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
ContSters257414, utilizator
Confundați „prezentța la vot” cu „verificarea voturilor false”.... :D

Se poate să fi fost „prezenți la vot” 8.4 milioane, dintre care vreo 3. miloane să fi fost de două ori... Deci, 1.5 milioane sunt false... ;)

Dar, repet, cred că nu e aici locul pentru subiectul acesta. :)

Alte discuții în legătură

Care ar putea fi distinctia juridica dintre democratie, meritocratie si cretinocratie? ContSters184021 ContSters184021 Subiectul mi-a fost sugerat, ca nuanta, de o prietena de pe av-net. Nu-i divulg identitatea. Dragi prieteni, va provoc sa comentati acest subiect, al ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)