Buna ziua !
O societate a actionat in justitie o alta societate, pentru sume neachitate din 2010, cerand starea de faliment.
Avocatul spune ca la tribunal trebuie prezentat un certif. constatator pt. societatea pe care am actionat-o in judecata, certif. in care sa se specifice faptul ca ne este necesar la tribunal, in proces referitor la cererea starii de faliment.
Ati obtinut un asemenea certificat ? Daca da, ce este necesar pt. a-l obtine ?
In cazul in care societatea in cauza isi are sediul social in Bucuresti, mergeti la ORC Bucuresti (la Piata Muncii) cu o imputernicire de la societate si completati o cerere de eliberare acte unde, la motivul solicitarii certificatului constatator, scrieti pentru tribunal. Daca solicitati eliberarea documentului in regism de urgenta, trebuie sa achitati o taxa la casieria ORC (aprox 40 de lei) si obtineti certificatul in 30 de minute.
In cazul in care societatea in cauza nu are sediul in Bucuresti, mergeti la ONRC (Blvd. Unirii) impreuna cu aceleasi acte ca si mai sus.
Taxa de urgenta este de 45 lei, la Piata Muncii se ridica certificat constatator, eu de la bd. Unirii am primit raspuns ca de anul acesta doar la Piata Muncii se ridica , eventual puteti scrie pe adresa onrc@onrc.ro , in circa 3 zile lucratoare veti primi raspuns.
La Piata Muncii mergeti la et. 1 , luati cerere completati , mergeti cu ea la caserie achitati ,apoi depuneti cererea si veti primi un bilet cu un nr si veti astepta cca 30 min pt eliberarea constatatorului.
Succes!