magdaema a scris:
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de incetare .Mi s-a spus ca,cu data de 28 sept dar daca contractul de munca este pana in 28 inclusiv,cum este corect de fapt ,ca sa nu pierd indemnizatia de somaj?Multumesc
Multumesc in primul rand pt raspunsuri.Am totusi o nelamurirre in raspunsul domnului/doamnei consilier juridic:n cazul incetarii de drept a c.i.m., art.56 alin.1 lit.i C.mun. - citat mai sus - , data incetarii c.i.m. este expres prevazuta in Codul Muncii .. nu are cum sa inceteze un c.i.m. incheoat pe durata determinata, a doua dupa ce a expirat durata pentru care a fost incheiat.n cazul incetarii de drept a c.i.m., art.56 alin.1 lit.i C.mun. - citat mai sus - , data incetarii c.i.m. este expres prevazuta in Codul Muncii .. nu are cum sa inceteze un c.i.m. incheoat pe durata determinata, a doua dupa ce a expirat durata pentru care a fost incheiat.
Din acest mesaj eu inteleg ca totusi decizia de incetare trebuie facuta cu data de 28 sept?