avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de incetare .Mi s-a spus ca,cu data de 28 sept dar daca contractul de munca este pana in 28 inclusiv,cum este corect de fapt ,ca sa nu pierd indemnizatia de somaj?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 11 Septembrie 2012
Da, decizia de incetare a raportului de munca va avea ca data de incetare data de 28.09.2012, chiar daca aceasta este ultima zi de munca .. Nu exista niciun text de lege care sa prevada ca data incetarii raportului de munca trebuie sa fie zi nelucratoare sau prima zi in care nu se lucreaza.. iar textul art.56 alin.1 lit.i C.mun. este clar in ceea ce priveste data incetarii., in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim perioada determinata silvia99 silvia99 va rog frumos, in cazul unui cim pe per determinata,cand acesta inceteaza (si angajatorul nu vrea prelungirea) angajatul va primi decizia de incetare cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata apetra apetra un contract incheiat pentru intervalul 12.4 - 11.7. cu ce data se desface contractul - 11.7 ultima zi sau cu 12.7? (vezi toată discuția)
Prelungire cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: am un cim pe perioadă determinată care expiră la 30.09.2012. Prelungirea lui se va face cu ... (vezi toată discuția)