avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ordonanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ordonanta

va rog sa imi spuneti DE CAND isi produce efectele o ordonanta de punere a unui sechestru asigurator intr-un proces penal? de la pronuntare sau punere in aplicare? multumesc
Cel mai recent răspuns: adrianawentworth , utilizator 23:21, 20 Ianuarie 2009
Stimate utilizator,

Sechestrul penal propriu-zis isi produce efectele de la declararea ca sechestrate a bunurilor care formeaza obiectul masurii asiguratorii, respectiv de la emiterea ordonantei de aplicare a sechestrului
MULTUMESC MULT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura? zaharia daniela zaharia daniela Ma puteti ajuta sa imi spuneti actul normativ in care se specifioca ca la valorificarea sechestrului Finantele trebuie sa emita factura? Multumesc (vezi toată discuția)
Sechestru bunuri RoxannaI RoxannaI Buna ziua, am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. As dori sa imi spuneti daca conform urmatorului paragraf dintr-o sentinta penala bunurile despre care ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)