avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul cotizatie pentru obtinere somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul cotizatie pentru obtinere somaj

cele 12 luni de plata a cotizatiei pentru obtinerea somajului trebuie sa fie succesive sau pot fi cumulate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 11 Septembrie 2012
trebuie sa aveti 1 an de activitate in ultimii doi ani. pot fi cumulate perioadele
Cele 12 luni de zile de stagiu de cotizare pot fi cumulate de la mai multi angajatori in intervalul de timp prevazut de lege de 24 de luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare somaj Alex880302 Alex880302 Buna ziua, Stiti cumva daca in urma expirarii contractului de munca pe durata determinata, pot beneficia de somaj? Mentionez ca am 12 luni cotizate la fondul ... (vezi toată discuția)
Somaj ManeaMonica ManeaMonica Buna ziua! As dori sa stiu daca se beneficiaza de somaj si cate luni , in conditiile in care in ultimile 12 luni angajatul a avut o intrerupere de 3 zile , si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj EmiB EmiB Am urmatoarea problema. Am avut somaj in perioada 30.12.2010 pana pe 20.02.2011, dupa care m-am angajat din 21.02.2011 pana pe 17.02.2012 ( la mai multi ... (vezi toată discuția)