avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

Buna seara
Mi-am incetat activitatea profesionala in 2006 si nu stiu unde a ramas cartea de munca...acum sa vrea sa ma angajez si vreau sa stiu daca am nevoie de cartea de munca si de unde as putea-o recupera (de la Angentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca???)
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:26, 11 Septembrie 2012
Da. Sau de la ultimul loc de munca.
Cartile de munca nu se mai scriu de la 01.01.2011.
Pentru angajare nu aveti nevoie de cartea de munca.
Veti avea nevoie de ea la dosarul de pensionare. E bine sa o recuperati. Incercati la ultimul loc de munca, la ITM, la casa de pensii. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca neinchisa petrutatache petrutatache Buna ziua, As vrea sa stiu ce se poate intampla daca cartea de munca a ramas neinchisa de ultimul angajator? Am fost sa ridic cartea de munca de la itm ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)