avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea privind linistea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea privind linistea

am inteles de la un avocat ca s-a schimbat iar legea privind linistea si ca locatarii, vecinii, sunt obligati sa faca liniste intre orele 14 si 17. va rog frumos sa imi spuneti daca este adevarata aceasat informatie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:25, 12 Septembrie 2012
1. La articolul 2, punctul 29 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"29) tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00—8,00 si 13,00—14,00 de catre orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuintele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinatia de locuinte ori situat in imediata vecinatate a acestora;".
Legea 153/ 2010

Asta este ultima varianta .
Suplimentar dispozitiilor prev de L nr 153/2010,asociatiile de proprietari pot hotari anumite programe orare pentru liniste care sunt adoptate de catre proprietari/comitet executiv si informate la avizierele imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Informatie - ore de liniste Dorinageorge Dorinageorge Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege cu orele de liniste la Asociatie de Proprietari,si ce interval orar este. Multumesc. (vezi toată discuția)
Orele legale de liniste Iuliana 24 Iuliana 24 Buna seara Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend cat si in cursul ... (vezi toată discuția)