avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata creditului ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

neplata creditului ipotecar

Buna seara!

As dori sa stiu care sunt consecintele pentru neplata unui credit ipotecar?Executarea silita (licitatia apartamentului) ...? daca valoarea apartamentului nu mai acopera creditul initial ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 12:18, 13 Septembrie 2012
Ramaneti dator, executarea silita continua prin poprire pe venituri si/ sau vanzarea si a altor bunuri ( daca aveti) pana se recupereaza cat datorati.
cat % poprire pe venituri ?
1/3
Se valorifica garantia iar pentru diferenta de creanta se va continua executarea silita pana la stingerea acesteia sau inchiderea dosarului pt alte motive. Citibi bine contractul de credit pt ca am vazut si contracte unde singura garantie era cea imobiliara (cum de altfel este si putin normal). Nu dau numele bancii dar era o perioada cand acesta chiar tinea cu clientii si erau si ei dispusi sa isi asume un risc in cazul in care valoarea imobilului se diminua din varii motive (nu cred ca luasera in calcul totusi criza financiara si prabusirea pietei imobiliare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Ipoteca te scuteste de debit ? Badger Badger Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)