avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

Va rog am mai pus intrebarea aceasta si nu prea am inteles ce pot fac legal sa nu am probleme pe un teren din extravilan in intravilan,,,,Cine va face demersuri la OCPI tot primarul?,,,si daca ar trebui sa platesc ceva la OCPI exista vro taxa sau asa cum se face in rominia deobicei?pentru un teren din exravilan in intravilan, si cam cit ar dura schimbarea ,,,si daca este extravilan si primarul imi da voie de contructie as putea constui asa pe extravilan ,,nu pot avea probleme mai tirziu ?,,,mentionez ca primarul spune ca vor fi toate locurile schimbate la anu in vara ca au multe cereri ,,,nu as vrea sa am probleme si nici nu stiu daca ma afecteaza cind fac proectul ,,daca cineva imi face fara terenul schimbat ,,,puteti sa ma sfatuiti cum sa fac ,,multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 17:00, 13 Septembrie 2012
Sunt 2 variante.
1. Intocmeste primaria PUG sau PUZ si nu va costa nimic (dar dureaza sau nu se stie daca vor face prea curand).
2. Faceti dvs. PUZ dar va costa (nu ma intrebati de pret).

Dupa ce il treceti in intravilan ii schimbati categoria de folosinta (din arabil in curti constuctii sau ce vreti dvs). Aici se platesc taxele catre OCPI (idem mai sus nu ma intrebati cat costa).
MULTUMESC MULTeu ma referea la mi de euro daca costa nu la citeva mi de lei ,,deci pot sa construiec daca imi da voie primarul pina face el demersurile sa treaca toate terenurile in intra ,,,mentionez ca terenul este stadal este strada exact dar la inceputul strazi au fost terenuri arabile dupa 200 de metri se continua strada veche
Nu puteti construi pana nu il treceti in intravilan (vedeti legea fondului funciar). Luati legatura cu un arhitect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan in intravilan dmy_cornell dmy_cornell Buna ziua, bunicul meu a avut un teren arabil de 194 mp, in \\" CONVENTIE de folosire a terenurilor cu destinatie pentru gradini\\" timp de 20 de ani dupa ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)