Sunt angajata in cadrul unui institut de cercetare - institutie publica (unitate bugetara) cu CIM norma intreaga pe perioada nederminata. In cadrul institutului urmeaza sa se deruleze un contract de cercetare pe o perioada de 3 ani si as dori sa stiu daca mai pot si angajata si cadrul acestui contract de cercetare .... am citit in Codul Muncii art.35 ca in cadrul aceleasi unitati mai pot avea pe si alte contracte de munca pe langa cel initial (pentru 8 ore) dar nu stiu cate ore mai am dreptul legal sa prestez in cadrul noului contract de munca ??? Banuiesc ca ar trebui sa fie un contract de munca pe perioada determinata cu timp partial...dar la cate ore/zi am dreptul...la 2 ore? la 4 ore??? As dori temeiul legal....multumesc anticipat!
Codul Muncii prevede cumulul de functii si incheierea mai multor c.i.m. ... in acest sens, dispozitiile art. 114 C. muncii se refera la un singur contract, rezulta ca, in cazul salariatilor cumularzi, nu se aplica interdictia privind durata maxima legala a timpului de munca.