avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decl 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decl 394

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti daca facturile emise pe persoane fizice (marfa livrata prin curier) se declara in decl 394.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 07:57, 14 Septembrie 2012
In Declaratia 394 se trec numai facturile pentru livrari de bunuri,prestari de servicii si achizitiile de bunuri si servicii realizate ,pe teritoriul Romaniei,catre/de la alte persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania .In situatia mentionata daca este vorba de PFA inregistrat in scopul de TVA,se trece in Declaratie.
Este vorba de persoane fizice care nu au incadrare juridica. daca le livram direct le dadeam bon fiscal, insa le livrez marfa cu curierul.
Livrarile catre astfel de persoane fizice,nu se trec in Declaratia 394.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 felisana felisana Daca am livrat marfa unei firme neplatitoare de Tva atunci aceasta livrare nu trebuie inclusa in D394? Corect? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)