Nu cumva este vorba despre H.G. nr.400 din 19 aprilie 2001 pentru aprobarea criteriilor şi normelor de diagnostic clinic, diagnostic funcţional şi de evaluare a capacităţii de muncă pe baza cărora se face încadrarea în gradele I, II şi III de invaliditate ?
Anexa din 19/04/2001 privind criteriile şi normele de diagnostic clinic, diagnostic funcţional şi de evaluare a capacităţii de muncă, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 251bis din 16/05/2001.
Daca este vorba despre aceasta anexa, lasati.mi o adresa de e-mail si am sa v-o trimit.
Adresa mea de mail este: baiudan@yahoo.com. Va multumesc foarte mult! Cred ca si tatal meu v-a abordat cu ceva timp in urma, dar nu a reusit sa gaseasca nimic. Poate cu indrumarea dvs. voi reusi finally sa-i rezolv problema. :) Va multumesc inca odata. Week-end placut!
Legea 400/2001
mirydiva
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu anexa la HG 400 din 19/04/2001 privind criteriile şi normele de diagnostic clinic, diagnostic funcţional şi de evaluare a ... (vezi toată discuția)