avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte juridice

Am intabulat casa parintilor, in urma cu 15 ani. Pe langa adeverinta depusa am formulat si o cerere in numele lor, iar la semnatura am scris numele lor citet. Am radiat si doua persoane cu dreptul de usufruct viager, dar nu mi s-a explicat ca trebuie sa aduc si contractul de vanzare cumparare care a fost grevat cu usufruct viager. Vanzatorii acestui contract in favoarea parintilor mei, au fost altii decat prsoanele cu drept de usufruct viager, ei au cumparat cu clauza si au vandut cu clauza. In situatia creata ei au ramas in continuare intabulati. Imobilul parintilor mei este format prin alipire o parcela reprezinta CVC si cealalta succesiune. Din nestiinta fiindca nu am vazut cum arata o CF, am solicitat gresit prin cerere intabularea casei pe partea de succesiune. Parintii mei au incheiat contract in favoarea mea, in prezent sunt decedati la fel si avocatul care ma asista atunci. In prezent sunt in proces rectificare CF. Daca eu prezint in proces acea adeverinta formulate de mine, instanta ma poate invinui de ce am facut eu cerere in numele parintilor mei? Imi aduc aminti ca avocatul care ma asista mi-a spus: scrie numele lor citet nu face semnaturi, ca nai nu facem falsuri.

Alte discuții în legătură

Acte cu caracter juridic Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Am intabulat casa parintilor, in urma cu 15 ani. Pe langa adeverinta depusa am formulat si o cerere in numele lor, iar la semnatura am scris numele lor citet. ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare/cumparare cu uzufruct viager valeria28 valeria28 Daca parintii mei mi-au facut contract de v/c cu clauza de uzufruct viager si ulterior tatal a murit mai trebuie facuta succesiunea pt.apartament? Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Achitare taxa notariala rpasea rpasea Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc care nu avea cale de acces, obligandu-ma prin contract sa cumpar cota parte din aceasta odata ce ea se ... (vezi toată discuția)