avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... disciplina in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

disciplina in constructii

va salut. locuiesc in sectorul 2,si in vecinatatea mea s-a cumparat o casa si noul propietar renoveaza.demontand acoperisul vechi vreo 2 schelete de lemn a-u cazut pe casa mea provocand distrugeri.am filmat cu camera.ei nici macar sa-si ceara scuze.va rog sfatuiti-ma ce sa fac cum sa procedez.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 21:52, 14 Septembrie 2012
Puteti solicita ajutorul politiei locale precum si pe cel al biroului disciplina in constructie de pe langa primaria sector 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa chem in instanta pe cel ce sa ocupat de mansardarea blocului in care locuiesc? RamonaCostea RamonaCostea Salut, Ma numesc Ramona iar intrebarea mea este pot chema in instanta persoana ce s a ocupat de mansardarea blocului in care locuiesc? O sa incep de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie si oug 7/2011 kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)
Am drept de coproprietar? nuf33 nuf33 Buna ziua!Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu un gest necugetat pe care l-am facut si care mi-a adus o paguba de aproximativ 17000 euro. In 2010 am hotarat ... (vezi toată discuția)