avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii subsol

Buna seara , am urmat. problema:
Locuiesc la parter , s-au facut reparatii la subsolul blocului si acum mi se cere sa inlocuiesc tevile de racordare la coloana blocului pe cheltuiala mea, repartiile se fac din baia mea pe cheltuiala mea ...
E posibil acest lucru ??
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:23, 15 Septembrie 2012
am impresia că mai aveți o postare veche în acest sens (eu nu știu unde este, dați-mi date complete și concrete), altfel eu nu vă pot ajuta în problema postată fragmentat mai sus.Vă mulțumesc !
ce informatii v-ar fi necesare ?
Exista un defect cauzat de instalatia din apartamentul dvs ? Daca nu , nu aveti obligatia sa faceti acea reparatie si sa o platiti dvs. daca este coloana din afara apartamentului dvs. chiar dacatrebuie facuta legatura cu reteaua dvs. Mai mult sunteti si deranjat. Nu tolerati impertinenta unor administratori de bloc.
nu este un defect cauzat din vina instalatiei apart, meu
stau la parter , s-au inlocuit tevi in subsolul blocului din din fondul de reparatii al asoc. de proprietari si acum trebuie sa "lege" coloana cu subsolul prin baia mea .
o sa imi sparga gresia ca sa faca legaturile si mi-au spus ca trebuie a platesc acele recordaje deoarece reparatiile se fac in proprietatea mea dar in interesul intregului bloc
am uitat sa mentiionez : coloana se afla in interiorul baii mele

Alte discuții în legătură

Teava sparta Iael Iael Buna ziua, In scara in care locuiesc s-a spart o teava la subsol. Dupa inlocuire in respectiva luna de intretinere a fost repartizata toata cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Suportul cheltuielii unei reparatii la o coloana de apa comuna stagga stagga Buna ziua Am intampinat azi dimineata o problema si anume coloana de apa calda care trece pe la mine prin baie sa fisurat , coloanele de apa sunt neschimbate ... (vezi toată discuția)