avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa confirmare loc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa confirmare loc

Buna.M-am inscris la facultate in data de 14 septembrie,am platit taxa de inscriere (120lei),nu am fost admis,am fost pe lista de asteptare (adica nu am intrat la facultate,dar daca isi retragea cineva dosarul intram ).M-au sunat de la facultate sa ma intrebe daca imi confirm locul si am zis ca DA(ceea ce inseamna ca am loc la taxa),m-au pus sa platesc o taxa de 100 de lei pt confirmare,insa am fost respins si acum.
Cand m-a sunat sa ma intrebe daca vreau sa-mi confirm locu ma intreb oare ce am confirmat eu? Pt ce am dat banii? Logic nu era sa confirm pt locul cutare?Dar de fapt sa aflu acum ca sunt tot respins,deci nu sunt student,iar banii ,cei 100 de lei platiti pt asa zisul loc confirmat nu mi se mai returneaza,de ce?Pt ca eu am confirmat un loc,adica eu am platit pt ce?
Va rog sa ma lamuriti . Multumesc

Alte discuții în legătură

- este legal? dmh dmh - rog raspuns - Sunt un candidat admis intr-o facultate la buget. Daca ma retrag din facultatea aceea cu intentia sa urmez o alta facultate, este legal sa ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de studiu la facultate anul i natalia66 natalia66 buna! am o nelamurire. in vara, mai exact iunie 2015 m-am inscris la universitatea 1 decembrie 1918 alba iulia. am platit prima transa in valoare de 475 de ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac Alina Pop Alina Pop Buna ziua. Anul trecut in iulie m-am înscris la concursul de admitere al unei facultăți. Am intrat pe un loc cu taxa, am plătit prima transa de 800 de lei, ... (vezi toată discuția)