avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Incepe scoala
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Incepe scoala

o bucurie mare, mare pentru fetita mea careia i-am cultivat momentele reintalnirii cu colegii.. cum care pe unde a umblat in vacanta, fisele de lectura ca tema -plus concurs, tabla inmultirii in avans, MAMAIEL-bunica, ..
avem emotii...si suntem imbracati ''nou" pe uniforma obligatorie' ....trecem in clasa a3-a :">
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
ContSters258703, utilizator
Succes si Andreei, @Gabrielle Monique, anul asta sa se dovedeasca a fi cel mai bun al ei, caci o asteapta incercarile....maturitatii....si gasirii unui drum in viata!
Sa aibe noroc, rabdare si intelepciune.....stiu ca e o fata inteleapta!:)
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
ContSters250994, utilizator
Multumesc mult, Ioana :vishenka:!

Cu siguranta urmeaza un an greu pentru mine.:yes: Imi doresc sa ajung studenta la Facultatea de drept. Bafta si fetelor tale! Si nu numai ...tuturor acelora care au statutul de elevi in "minunata si fascinanta Romanie" ;)!

Pentru mamicile, taticii si adolescentii din "pepiniera Avocatnet", dedicatii muzicale:

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
pepiniera??? impropriu spus!!...povestila...........aici s-a nascut..si ar putea creste daca are parinti buni:)
ben10 a scris:

pepiniera??? impropriu spus!!...povestila...........aici s-a nascut..si ar putea creste daca are parinti buni:)

=D>=D>=D>

[ link extern ] /

Astept cu interes sa citesc editia online a acestei reviste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urari de sfantul andrei :)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Va doresc multa sanatate, fericire, realizari alaturi de cei dragi si sa aveti parte numai de zile senine si insorite! Cele mai frumoase flori, cele mai ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
La multi ani mihail si gavril! eraz eraz [i]Un azur permanent in suflet si in gand![/i] La multi ani Mihai, Gabriela, ... :vishenka: Mihaela, Gabriel, ... :vishenka: (vezi toată discuția)