avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri

In 2010 am primit decizia galbena de la ANRP prin care se decide emiterea titlului de valori pentru o suma de despagubire pe Legea 10/2001.S-a amanat pentru 2 ani, apoi pana in 15 septembrie 2012, iar apoi pana in 15 mai 2013.
Pot sa deschid actiune in Instanta impotriva statului roman pentru a fi obligat sa-mi plateasca suma stabilita de evaluatorul ANRP?
Ce Instanta este competenta si daca am sanse sa castig?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri anrp legea 10/2001 IonDanielIon IonDanielIon Buna ziua! In anul 2010 am obtinut in instanta modificarea unei dispozitii a primarului prin care s-a dispus ca despagubirea sa fie pentru tot imobilul care ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp florentinazainea florentinazainea buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in ... (vezi toată discuția)
Oug 4/2012 tibifi tibifi In luna octombrie 2011 am castigat procesul impotriva ANRP-lui, la CA Bucuresti, de a face evaluarea bunului si, de a emite decizia administrativa. Recursul se ... (vezi toată discuția)