avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Comision pentru intermediere. Ce contract se poate ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Comision pentru intermediere. Ce contract se poate încheia între pãrþi?

Buna ziua tuturor, as dori sa aflu care este procentul (sau intre ce procente se incadreaza) unui comision pentru un contract de intermediere spectacole; este stipulat undeva, sau cum stiu ce procent i se poate da unui intermediar (cazul nostru- educatoare/directoare gradinita)? Adica cineva (intermediarul) se angajeaza sa aduca copii in numar cat mai mare la spectacol, iar institutia il plateste pt acest lucru printr-un procent. Si ma intereseaza cum sa "sune" acest contract. Daca poate cineva sa ma ajute...
Cel mai recent răspuns: cristina_manea72 , utilizator 10:26, 18 Septembrie 2012
In opinia mea serviciile pe care intentionati sa le prestati imbraca forma contractului de curtaj ce are ca obiect gasirea si atragerea clientelei. Comisionul pentru serviciile dvs. se negociaza cu Beneficiarul, fiind un procent din valoarea biletelor vandute si va trebui mentionat in contract
Va multumesc pentru raspuns. Asa credeam si eu, dar voiam o alta opinie, deoarece mi-e teama sa nu gresesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de curtaj?? deea_lex deea_lex a vazut cineva vre-un contract de curtaj? sau stie ce ar fi acela? si unde gasesc niste explicatii mai detaliate despre natura acestui contract? (vezi toată discuția)
Contract de intermediere anca_diana anca_diana Se poate ca o persoana fizica sa intermedieze obtinerea unei sponsorizari pt un spectacol?Mie nu mi se pare ca ar trebui sa se autorizeze ca si impresar ... (vezi toată discuția)
Contract comision, mandat? Tomita Alexandru Tomita Alexandru Am observat ca un contract de comision este cel prin care o parte, o mandateaza pe cealalta sa incheie contracte in numele sau. Dar daca o parte (sa zicem ... (vezi toată discuția)