Va rog sa-mi spuneti ce contributii angajat se retin in cazul concediului medical indemnizatie 01 boala obisnuita (pensie, sanatate, somaj) ?
daca un angajat lucreaza din apr. 2011, in perioada nov 2011 - aug 2012 a fost in concediu medical indemnizatie 01, in cazul restructurarii postului, beneficiaza de somaj daca a avut 9 luni concediu medical?
pot sa va spun din proprie experienta ca am avut concediu medical timp de 3 luni si imediat dupa aceea mi s a desfiintat postul eu intrand in somaj . De la somaj nu m a intrebat nimeni cat timp si de ce am fost in cm ci a trebuit doar sa duc dovada de la locul de munca in care sa se mentioneze ca in perioada respectiva eram angajata la ei . eu am facut si copie dupa cartea de munca din care rezulta ca am fost angajata in perioada respectiva si am primit somaj timp de 10 luni.
adeverinta a fost completata de catre administratorul firmei iar in cele trei luni s au specificat pe adeverinta doar zilele de cm ; in luna in care am avut si cm si am si lucrat s au scris x zile cm si x cotizatie la luna respectiva