avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii fiscale

Marturisesc ca deja m-am pierdut.Urmaresc postarile de pe Avocatnet.ro
Nu e mult timp de cand am citit ca trebuiesc declarate veniturile impozitate la sursa:
-venit din adenda
-venit din dobanzi bancare.
Pentru ca imi place sa fiu in regula,azi am fost la banca sa intreb.Mi-au spus ca ei nu stiu (si banuiesc ca multi ar fi trebuit sa ceara deja pana acum) si ca doar veniturile din tranzactii bancare se declara
Am un foarte mic teren pe care l-am dat in arenda si in grija unei rude.Totdeauna mi-au zis ca nu le-a dat nimic.Nici nu am insistat,terenul fiind doar de 5000 mp,am socotit ca si ce au dat e modest,si poate ramane la cel ce se ocupa.In cazul in care,conform celor prezentate trebuie sa declar acest venit,ce anume dovezi trebuie sa solicit?

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din arenda aveno aveno Am dat in arenda unei asociatii agricole in teren agricol . Veniturile sunt calculate de catre asociatie in functie de suprafata arendata si productia ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit teren arendat Strommy Strommy Buna ziua, Am arendat pamantul mostenit de la parinti la o asociatie din zona. Intrebarea este cine plateste impozitul pe venitul provenit din arendare, ... (vezi toată discuția)
Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)