avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retributie pentru pregatire bacalaureat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retributie pentru pregatire bacalaureat

Dvs ce parere aveti ca numai anumite cadre didactice ne-am sacrificat concediul de vara pret de 5-6 saptamani cate 2 zile pe saptamana si cate 2 ore zilnic ,pentru a face pregatire pentru bacalaureat cu elevii care nu au luat bacalaureatul in prima sesiune, iar acum cand am intrebat daca vom fi retribuiti desi ne-au promis acest lucru, mi s-a raspuns ca nu au primit nici o dispozitie in acest sens.Vi se pare corect, vi se pare cinstit, sa te duci toata vara la scoala si sa nu-ti fie recunoscuta munca si recompensata ? Multumim pentru intelegere,
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 17:55, 18 Septembrie 2012
Cam greu de acceptat o astfel de corectitudine in zilele de astazi ... depuneti un memoriu la I.S.J. , precum si la Ministerul Educatiei in acest sens.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
actiune in justitie mai degraba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut cadre didactice Mihaiza Mihaiza În Art. 262 Legea 1/2011 Norma didactică Statutul personalului didactic din învăţământul preuniversitar este prevazut : Norma didactică Art. 262 (1) ... (vezi toată discuția)
Aș vrea să inițiez un memoriu împotriva unui elev cu grave probleme de comportament, dar nu știu de unde să încep. puteți să îmi dați o idee? popovicidaniela popovicidaniela Buna ziua. Am un copil in cls 5 si in clasa lor s-a transferat un baiat cu grave probleme emotionale, verbale si comportamentale. Este foarte agresiv cu copii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)