avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile infiintare \\"restaurant\\" ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile infiintare "restaurant" pentru petreceri copii

Doresc sa construiesc un local cu specific organizare petreceri pentru copii si tineri, cu loc de joaca, spatii pentru organizare mese festive in mediul rural.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:27, 20 Septembrie 2012
Sa inteleg ca doriti sa realizati o constructie?Nu exista un spatiu pe care sa-l modernizati doar si sa-i schimbati destinatia?

Cititi ghidul solicitantului masurii 312 si lista codurilor CAEN eligibile , anexa 9, pentru a vedea care sunt conditiile si ce fel de activitati se pot finanta:
[ link extern ] /
multumesc pentru consultatie!
Nu am luat in calcul modernizarea, am gandit totul ca "un nou inceput" si , desigur, mai modern!
multumesc!
Va felicit pentru initiativa:)
La adresa indicata mai sus gasiti detaliile care va ajuta sa va informati in privinta cerintelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei macelarii an spatiul rural mcgmihaila mcgmihaila as dori sa stiu daca deschiderea unei macelarii in spatiul rural se incadreaza in masura 312 (vezi toată discuția)
Fonduri europene DASRANGE DASRANGE Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)