avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Somaj dupa CCC din PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Somaj dupa CCC din PFA

Buna ziua, revin dupa CCC cu o alta pb... am intrat in CCC in 2010, cand am nascut(14 iunie 2010).. acum dupa aprox 3 luni, tot nu gasesc de munca. si ma gand sa depun pt indemnizatia de somaj, numai ca nu stiu ce acte mi ar tb, si mai ales dc pot intra in somaj.. PFA -ul e suspendat din 16/08/2010. Am vut venituri pe PFA pana la acea data si toate contributiile platite, altfel neputand intra in CCC. Va rog sa-mi spuneti ce acte ar tb sa pregatesc inainte sa ma duc la Somaj, pt a fi cat mai complet dosarul. va multumesc si astept rasp dv.

Alte discuții în legătură

Pf si somaj? maiamaria maiamaria buna ziua. O persoana care a fost angajata pana in luna mai, si este si persoana fizica autorizata, poate beneficia de somaj? in luna mai societatea la care ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc uaurelya uaurelya am fost absolventa a liceului am avut convntie de somaj iniunie 2010 si angajata pe o perioada de 1 an dupa 5 luni an nascut si am intrat in concediu pt ... (vezi toată discuția)
Pfa pensionar contributii Nicoletamaria Nicoletamaria Tatal meu este pensionar si are un PFA deschis, comert. Pana acum platea impozit 16% la diferenta dintre venituri si cheltuieli. Acum plateste si ... (vezi toată discuția)