iulia53 a scris:
Faceti NC de stornare a sumei de 100 lei cu o Nota explixcativa anexata si semnata si de Client cu soldul corect la data "x" sa fie corect si la d-voastra si la ei.
Acesta inregistrare nu afecteaza Ct. de profit si pierdere ,avind in vedere ca ,gresala s-a produs in 2011.
Multumesc D-na Iulia, daca se poate sa imi spuneti daca era pe anul 2010 si influenta ct. de profit si pierdere care sunt note ctb. pentru corectarea acelei situatii ?
Verificati prima data daca diferenta de 100 lei nu este inregistrata pe contul 419. Inregistrarea corecta ar fi fost pt incasarea in plus:
5311 = % 419, 4427
Daca ati cerut numai fisa clientului pt ct 4111 si ati facut confruntarea pe baza acesteia, nu inseamna ca suma incasata a fost eronata inreg in Reg de casa.
D-na Simona, factura este corecta, soldul de pe fisa clientului este corect, greseala este la mine, eronat am facut chitanta pe o suma mai mica, iar pe casa am bagat suma totala de pe factura. Astfel casa am "crescut-o" cu suma care de fapt trebuia sa imi ramana ca neachitata pe client.