avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Clasificare Nisa pentru comerþ online cu eBook-uri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Clasificare Nisa pentru comerþ online cu eBook-uri

Buna seara,

intentionez sa vand un manual digital in format .pdf prin intermediul internetului si nu stiu exact ce clasa Nisa trebuie sa mentionez pentru inregistrarea la OSIM a siteului meu. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 10:05, 20 Septembrie 2012
Buna ziua, comercializarea in orice forma si cu orice produse se incadreaza in clasa 35.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificarea nisa la osim pentru o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia. Laura Corina Laura Corina Buna ziua, Stiti cumva in ce clasa se incadreaza mai exact o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia? Am studiat ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Clasificarea nisa la osim magazin online? ciprian90 ciprian90 Buna ziua, Stiti cumva in ce clasa / clase trebuie sa inregistrez o marca pentru un magazin online care vinde parfumuri? Functionarul de la osim mi-a ... (vezi toată discuția)