avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare apartament cumparat de la URBANA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare apartament cumparat de la URBANA

Am cumparat de la URBANA SA in 1993 apartamentul in care am stat . Din diverse motive nu l-am intabulat. Acum dorim sa-l intabulam, insa cei de la Cadastru ne cer o declaratie pe proprie raspundere, dat in fata unui notar cum ca nu a mai fost intabulat si inca ceva ce n-am inteles. Am luat legatura cu un notar, care habar nu avea ce trebuie sa declaram, au zis ca asemenea declaratii tip nu au si ca nu au auzit de cazuri in care trebuie sa declaram asemenea lucruri in moment ce ei (cadastrul) pot sa verifice.
Reprezentanta cadastrului mi-a scris pe o fituica de ce acte am nevoie si printre ele " declaratie notariala de catre ambii proprietari ", atat.
Intrebarea mea este: ce trebuie sa declaram eu si sotul meu in fata notarului???

Alte discuții în legătură

Intabularea unei locuinte cumparate de la urbana petrax petrax Am cumparat de la URBANA SA in 1993 apartamentul in care am stat . Din diverse motive nu l-am intabulat. Acum dorim sa-l intabulam, insa cei de la Cadastru ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am ... Clody26 Clody26 Bună ziua! Am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am făcut actele notariale, apoi mi s-a spus de catre notar că Cartea Funciară o primesc în 2,3 ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cu problema erik erik Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: bunicul detine o casa prin certificat de mostenitor (casa a fost a parintilor lui: mama buna si tatal ... (vezi toată discuția)