avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dari catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dari catre stat

Buna ziua. In prezent sunt somera. Am plecat de la ultimul loc de munca cu acordul partilor. Imi pot plati darile catre stat pt a-mi merge vechimea in continuare, impreuna cu asigurarile catre sanatate si ce mai este de platit, pana imi gasesc alt loc de munca. Unde pot face acest lucru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 15:04, 20 Septembrie 2012

Da..Mergeti la fiecare casa de sananate si pensii si va faceti contract direct pe CNP-Pers. fizica.
multumesc.
Pentru sanatate aveti de plata 39 lei lunar iar la pensii 232 lei / luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor sociale la pensie si sanatate elisabeta123 elisabeta123 Buna ziua, va rog , as dori niste detalii:in situatia in care nu mai sunt angajata si nu beneficiez nici de somaj ce dari trebuie sa platesc si unde pentru a ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale LYLYK LYLYK Buna ziua,am implinit 48 de ani in luna mai,vechimea in munca este de 25 de ani,la care se adauga cele 24 de luni de plata acontributiilor sociale din ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata cass fara a fi angajat cristina cioploiu cristina cioploiu Buna ziua, Pe scurt, am 20 ani vechime in munca, nu reusesc sa gasesc un loc de munca de 3 ani, insa doresc sa platesc contributia individuala de asigurari ... (vezi toată discuția)