avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare?


0,58 alcoolemie in aerul expirat ; 1,05prima proba biologica 0,95 a doua proba la iml.

merita sa cer o recalculare sau sa pledez direct vinovat
multumesc pentru raspunsurii si regret enorm infractiunea comisa.
detin permis de conducere de 22 ani fara antecedente
Sanse nu mai aveti sa iesiti sub limita.
Orice este posibil,depinde de ce declarati la calculul retroactiv,ce si cat ati mancat,cat si la ce ora ati consumat bauturile alcoolice,cat timp a trecut de la consumul bauturilor alcoolice raportat la momentul opririi si la momentul recoltarii probelor biologice etc.
cine te poate ajuta la declaratia calcululul retroactiv si daca acest lucru nu deranjeaza procurorul?
daca pledez direct vinovat este posibil sa beneficiez de oarece clementa?
multumesc pt. raspuns.
Ca ati baut este certitudine avand aceste valori ,prin calculul retroactiv se poate stabilii in urma unor calcule valoarea aproximativa a alcoolemiei din momentul opririi,si daca fapta dvstra trece in sfera infractionala sau reprezinta contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet suspendat - perioada nedeterminata stanescu_a21 stanescu_a21 Buna ziua, in cursul serii de miercuri am fost oprit de politie pt testul de alcool care a iesit 0.89 in aerul expirat. Conform procedurilor am fost si la si ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza As vrea sa cunosc mai multe detalii despre modul in care se face recalcularea alcoolemiei ,la IML . Depinde calculul de inaltime,de greutate ? Ce sanse am sa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)