avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinta

Buna ziua. Anul trecut am incheiat o polita de asigurare pana la termenul "stabilit" ,15 iulie. In 16 iulie s-a spus ca nu era obligatoriu acel termen ,ca dupa 1 an de la ...(nu mai stiu exact termenele),in tot cazul am platit egeaba si in mare graba sa nu am probleme.
Intrebarea este :cine aplica amenda si in ce baza ? multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda si suspendare permis 90 de zile pentru neacordare prioritate in parcare privata popescul popescul Este legal ca pentru neacordarea prioritatii intr-o parcare privata, la plecarea de pe loc (masina \"avariata\" - un Tico - Tico s-a ales cu nu far scos din ... (vezi toată discuția)
Amenda fara proces verbal Adrian_Tudorache Adrian_Tudorache Buna ziua As avea si eu o intrebare pentru o problema care mi s-a intaplat acum o saptamana! In timp ce mergeam cu trenul am fost surprins de catre Politia ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei! un roman un roman Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)