avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratia 220

Declaratia 220 (venit estimat) pentru mai putin de 5 contracte de inchiriere se poate depune si prin posta cu confirmare de primire? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tanguera , utilizator 09:27, 23 Ianuarie 2009
Sigur ca se paote si prin posta,dar neaparat cu confirmare de primire
Eu ma indoiesc ca aceea confirmare de primire poate avea vreo credibilitate intrucit eu pot trimite chiar si o felicitare cu confirmare de primire cum se poate proba ca in plicul respectiv este documentul pentru care astept raspunsul
INSTRUCTIUNI de completare a formularului “Declaratie privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor”Cod 14.13.01.13/3p

Declaratia se completeaza de catre contribuabili sau de catre reprezentantii fiscali aiacestora, inscriind cu majuscule, citet si corect toate datele prevazute de formular, in doua exemplare:- originalul se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla sursa venitului in cazul cedarii folosintei bunurilor imobile sau la organul fiscal in a carui raza teritoriala contribuabilul isi are domiciliul in cazul cedarii folosintei bunurilor mobile, dupa caz; - copia se pastreaza de catre contribuabil.

Declaratia se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.
Raspuns pentru vrica

De obicei pe confirmarea de primire dupa numele expeditorului (Adm Fin, fiindca ea expediaza confirmarea inapoi) se trece in paranteza continutul scrisorii. Adica "administratia finantelor publice sector x (Decl 220 / ian 2008) Cel putin la firma asa facem, si pentru evidentele noastre si pentru justificare la nevoie.
Ni s-a intimplat sa primim (la firma) o scrisoare de la adm.fin cum ca nu am depus o declaratie, am facut o adresa catre ei scanind confirmarea de primire cum ca primisera declaratia respectiva, au verificat si s-a rezolvat. Deci... are credibilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu/calculez impozitul pe venitul global? apollo apollo M-ar interesa modalitatea de calcul a impozitului pe venitul global. Dominiciliul este in strainatate si singurul venit este cel din inchirierea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Obligativitate depunere formular 220 Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Este obligatorie depunerea formularului 220 pentru o societate care in trimestrele 2, 3 si 4 ale anului precedent a depus declaratii 0 si pentru ... (vezi toată discuția)
chiria apartament iulica2009 iulica2009 buna ziua, dau in chirie un apartament si as dori sa stiu cat este impozitul care trebuie sa-l platesc la Finante pe chiria incasata (vezi toată discuția)