avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice negociere cu publicare prealabila a unui anunt de ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

negociere cu publicare prealabila a unui anunt de participare

Am gasit un punct de vedere conform caruia in situatia aplicarii unei astfel de proceduri, daca exista un singur candidat si acesta indeplineste criteriile de calificare si preselectie , se poate continua procedura cu acest unic candidat, chiar daca numarul minim de candidati preselectati ar trebui sa fie 3.(baza legala art.117 din OUG 34/2006).Intrucat textul art. cu privire la continuarea procedurii este oarecum ambiguu, as dori lamuriri suplimentare asupra interpretarii.
Cel mai recent răspuns: IUSTINA PETECUTA , utilizator 09:24, 24 Septembrie 2012
puteti continua procedura si cu mai putini ofertanti. aveti dreptul de a alege intre continuarea procedurii si anulare.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Negociere haiduc2 haiduc2 Buna ziua, am o negociere cu publicare iar in anuntul de participare s-au preconizat depunerea de minim 3 candidaturi. Daca se va depune doar o singura ... (vezi toată discuția)
Angajament datat dupa data declaratiei privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din hg 925/2006 UngureanuElena UngureanuElena In cadrul unei proceduri de atribuire, la deschiderea ofertelor un ofertant a depus o declaratie privind cerintele minime de calificare conf.art.11.din HG ... (vezi toată discuția)
Termen declarare castigator madairina madairina As dori sa stiu care este termenul legal in care autoritatea contractanta trebuie sa anunte castigatorul la o cerere de oferta si ce se intampla daca aceasta ... (vezi toată discuția)