avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Intrebare Eligibilitate proiect
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Intrebare Eligibilitate proiect

Buna Ziua,
cer ajutorul dumneavoastra pentru eligibilitatea a 2 proiecte si anume:
1) Salon Cozmetica - in Bucuresti
2) Pensiune agroturistica Buzau

Care sunt sansele ca cele 2 proiecte sa fie eligibile, si mai ales care sunt sansele de a obtine fonduri pentru cele 2 proiecte?
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:59, 25 Septembrie 2012
Eu fiind de Buzau, e clar ce al doilea e posibil si de fapt s-au aprobat mai multe. Depinde mai mult de zonele, care sunt clasificate in ghidul pe masura 313 din PNDR, dar daca nu ma insel a fost deja inchis termen de depunere proiecte pe anul 2012. A se vede oricum aici: [ link extern ]

Salonul de cosmetica in Bucuresti poate fi eligibil prin programe nationale SRL-D si/sau START.
Cititi detalii despre aceste programe:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru construirea unei pensiuni agroturistice Emil P Emil P Va rog sa-mi transmiteti care sunt programele europene sau chiar nationale care se pot accesa pentru construirea unei pensiuni agroturistice intr-o localitate ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)