avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

Buna ziua ,situatia este urmatoarea,,,la masa succesorala sunt 6 frati cu o cota egala ,,unu dintre ei detine titlul de proprietate in original ,,,unu dintre ei este talal meu decedat ,,de unde pot obtine o copie sau ceva ce pot face succesiunea tatalui ,,,deoarece nu vrea sa m-il dea ,,succesiunea o voi face la bucuresti ultimul domiciliu al tatalui iar titlul de proprietate este facut la pitesti ,,,la cine ma adresez sa pot lua o copie sau ceva de dovedeste ca este mostenitor cu o cota parte la acel titlu,,si cum se face partajarea partilor ,,,mentionez ca sunt mai multe terenuri si 2 case ,,padure, bunuri etc..trebuie la succesiunea tatalui sa aduc la partajare toti frati care sunt pe titlul de proprietate ,,,inteleg ca nu s-a facut inca partajarea la absolut nimic ,,unul dintre frati detine detine tot ,,mentionez ca toti frati tatalui traieste ,,,daca majoritatea fratilor nu se zbat sa faca partajarea pot face copii lor ,,sa poata sa isi ia ei dreptul dupa parinti ,,,asta este intrebarea pentru o verisoara care si ea vrea o parte din partea mamei ei ,,,si m-a rugat pe mine sa intreb daca poate si ea sa ia partea mamei daca mama sa nu vrea ,,,sustin ca au aceptat toti frati mostenirea cu multi ani in urma,,,cum putem obtine o copie sau un un document sa ateste numele si mostenitori acelui titlu ,,mentionez ca nu am nici un document ,,sau ma pot duce la primarie sa cer o copie dupa document sa pot face succesiunea si partajarea proprietatilor,,,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stefaniajohnston , utilizator 15:45, 24 Septembrie 2012
Un duplicat al certificatului d edivort obtineti de la arhiva biroului notarial unde s-a dezbatut succesiunea, puteti face rost si de titlu de de proprietate de la primarie in care acesta probabil ca figureaza ca proprietar.

Intai trebuie facuta succesiunea dupa parintii tatalui, succesiune la care vor participa fratii tatalui si dvs copii (in locul tatalui). Vor fi incluse toate bunurile imobile si mobile ale bunicilor.

Daca fratele tatalui traieste atunci verisoara nu poate participa la mostenire, neavand un drept succesoral deschis.
Buna ziua multumesc pentru raspuns,,,s-a facut succesiunea din partea bunicilor,,,acum trebuie sa fac succesiunea dupa tatal meu ,,nu am idee pe ce nume este titlul de proprietate ,,,dar daca ar fi pe numele unia ?,,,stiu ca a venit acasa cu ani in urma de la not o foaie care specifica daca este tatal meu de acord sa instraineze 250 mp un loc de casa la un var primar al meu unde tatal meu a semnat restul nu a venit nimic dar stiu ca au a putut sa vinda o parte din mostenire cel care titlul de proprietate ,,banuies c ca nu putea sa vinda fara succesiune ,,,ma interesa unde gasesc duplicat la acel titlul,,,si unde pot gasi daca s-a vindut ceva sau arendat ,,,deoarece am inteles ca este arendat majoritatea din pamint ,,,,,multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune madara madara Buna seara! Am dorit sa inchei contracte de arenda pt terenul bunicii si al mamei si m-am trezit cu urmatoarea situatie: 1. Bunica detine un titlu de ... (vezi toată discuția)