avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Care sunt sporurile de care tr sa beneficiez?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Care sunt sporurile de care tr sa beneficiez?

Bună ziua.
Sunt cadru didactic la o scoala si mi s-au dat ore si la un penitenciar, la plata cu ora. ce sporuri in plus fata de cele de care beneficiez eu in mod normal la salariu trebuie sa mai primesc si cine le plateste școala sau penitenciarul?
Am auzit ceva de un sporul de risc sau de periculozitate care la unii colegii în aceeași situația se plateste.
Poate îmi da cineva detalii.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Spor de rural noiklosa noiklosa Buna ziua, Problema pe care vreau sa o expun este urmatoarea: Lucrez, printre altele :D cu cate o jumatate de norma la doua scoli (deci in total, norma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt profesor gradul i, vechime 12 ani in invatamant, ... katushka katushka Bună ziua, sunt profesor gradul I, vechime 12 ani in invatamant, vechime în muncă 25 ani, cu gradatie de merit și dirigenție. Ce salariu de bază ar ... (vezi toată discuția)